fbpx

Sommarvikarie: Maggan är tillbaka 14/7-2021

Nu är Maggan tillbaka i huset och vikarierar fram till 30/7-2021. De flesta av er känner ju Maggan sedan tidigare och hon blir bara glad om ni slår henne en signal. 0730-942221 är hennes tillfälliga nummer.

Sillunch 24/6-2021

Det börjar dra ihop sig mot semestrar! På kontoret har vi ätit sillunch och sagt hejdå för nu till Ida som går på föräldraledighet. Under sommaren överlappar vi varandra, så det finns alltid någon på kontoret om du vill komma i kontakt med oss. Vi på Familjevårdsstiftelsen önskar glad sommar!

Familjehemsträff 19/6-2021 med gästande Helena Eriksson

Lördagen vigdes åt familjehemsträff. I vanliga fall kör vi en hel helg men i och med covid så kortade vi ner till en dag. Vi spenderade dagen på Reveljen i Göteborg tillsammans med Helena Eriksson, socionom och verksamhetschef på Stallyckan. Stallyckan har en daglig verksamhet, samt tar emot ungdomar som har det tufft i skolan. … Continued

Utbildning för nya familjehem 18/6-2021

Idag hade vi utbildning för våra nya familjehem. Utbildningen är en del i rektyteringen för att få vara familjehem. Våra terapeuter Maria och Ulla-Karin skötte utbildningen tillsammans med familjehemsmamma Thérese och familjehemspappa Janne. Det blev en viktig och rolig dag som avslutades med god middag tillsammans. Välkommen säger vi till våra nya familjehem!